Pannen

Welke pannen moet ik kopen?

Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen, je pannen moet vervangen of het gewoon leuk vindt om ze aan te schaffen: je moet goed nadenken over welke pannen je moet kopen. Heb je een gaskookplaat? Dan heb je weer andere soorten pannen nodig dan wanneer je op een inductieplaat kookt.

Welke pannen kunnen op mijn kookplaat?

Voor elke kookplaat heb je verschillende soorten pannen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook multifunctionele pannen, die geschikt zijn voor elke kookplaat. Misschien heb je jezelf wel eens de volgende vragen gesteld: kunnen inductiepannen op gas? Welke pannen heb ik nodig op inductie? Kitcheneasy geeft een overzicht weer van talloze verschillende pannen voor elke kookplaat.

Wat zijn de beste pannen?

Bij Kitcheneasy vind je bijvoorbeeld de beste koekenpan voor inductie, de beste keramische pannen of de beste pannenkoekenpannen. In elke categorie pan vind je een oogopslag van de producten die via Kitcheneasy worden aangeboden. Door middel van gedetailleerde productomschrijvingen, vind je precies de pan die bij je past. En kom je er niet helemaal uit, dan is Kitcheneasy jouw partner om je te adviseren in het kiezen van de beste pan.

Welke pannen heb ik nodig?

Een set goede pannen is onmisbaar in iedere keuken. Zo is er in elke keukenkast wel een koekenpan of een soeppan te vinden. Maar heb je wel eens nagedacht over een pannenkoekenpan of een pastapan? Specifieke pannen maken het mogelijk om makkelijk jouw gewenste gerecht te bakken of te koken. Kitcheneasy laat daarom verschillende soorten pannen zien: braadpannen, hapjespannen, wokpannen, soeppannen, steelpannen, pannenkoekenpannen, stoompannen en pastapannen.